Despre Noi

Amenajările interioare sunt pasiunea noastră.

Frumuseţea stă în detalii…

Suntem pasionati de designul interior, lucram de mai multi ani si am realizat peste 100 de proiecte. In timp ne-am definit un stil vizibil si in portofoliu: contemporan, functional, cald si original. Imbinam cu succes latura creativa cu cea tehnica in practica noastra si ne straduim sa fim mai buni cu fiecare noua lucrare.

„Frumosul este ceea ce place în mod universal fără concept.”—Immanuel Kant

Credem ca este foarte important sa avem o buna comunicare cu clientii nostri in evolutia proiectului, facand din acest parcurs unul placut pentru toti cei implicati. Avem sisteme de organizare si instrumente care fac realizarea proiectului sa fie coerenta si eficienta. Lucram in colaborare cu arhitecti, artisti, graficieni, constructori, peisagisti, mesteri si furnizori ca sa livram servicii complete.

Filosofia noastră

Filosofia in ceea ce priveste interioarele create de noi este sa aducem: EMOTIE – atmosfera speciala pe care un spatiu poate sa ti-o trasmita, CALITATE – in rezolvarea detaliilor de executie, CONFORT – si usurinta in utilizarea spatiului si un CARACTER specific, original.