Servicii

Îţi punem la dispoziţie servicii complete de amenajări interioare.

Proiectare

Proiectul de amenajare nu este doar un dosar cu schite si poze, este un pachet de servicii necesare pentru ca un spatiu comun sa prinda viata si sa devina spatiul pe care vi-l doriti. Este de preferat ca acest proiect sa inceapa inainte de finalizarea spatiului “la rosu” pentru o cladire nou construita sau inaintea realizarii modificarilor de orice natura intr-un spatiu deja finisat.

DETALII

Mobilier

Proiectul de mobilier este un serviciu separat de proiectul de amenajare sau decorare, dar care poate veni in completarea celor doua. Este atat un proiect de design de produs, cat si un proiect de executie cu toate detaliile tehnice necesare producerii mobilierului, deviz materiale si deviz costuri. Pentru fiecare proiect realizat de noi, punem la dispozitia beneficiarului mai multe oferte de pret de la diferite firme si asistenta necesara pentru alegerea celui mai bun producator ca raport pret/calitate.

DETALII

Decorare

Decorarea este un serviciu de design interior care vine in completarea proiectului de amenajare sau care poate fi contractat separat pentru un spatiu deja amenajat. Puteti apela la un proiect de decorare in cazul in care spatiul pe care l-ati cumparat sau inchiriat necesita mobilare completa si accesorizare sau doar accesorizarea unui spatiu deja mobilat caruia doriti sa-i imprimati un anumit stil, caruia doriti sa-i dati un aer proaspat fara sa faceti schimbari de anvergura.

DETALII